Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Retourneren

Annulering en retournering

Als je je bestelling wilt annuleren of retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via hello@biteyworld.com. We zullen je dan instructies geven over hoe je de producten kunt retourneren. Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor de kosten van de retourzending. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hello@biteyworld. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Alle retourzendingen worden geaccepteerd onder voorbehoud van onze beoordeling van de geretourneerde producten.

Hoe terug te sturen

Om je retourzending te starten, neem dan contact op met onze klantenservice via de contact knop of op hello@biteyworld.com en we zullen je instructies geven over hoe je het product kunt retourneren.

Terugbetaling

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd op schade, sturen we je een e-mail om je terugbetaling te bevestigen. We zullen de terugbetaling verwerken via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt om de aankoop te doen. Houd er rekening mee dat terugbetalingen mogelijk enkele werkdagen in beslag kunnen nemen om te worden verwerkt, afhankelijk van je bank.

Uitgesloten producten

Houd er rekening mee dat sommige producten niet in aanmerking komen voor retourzending. Dit zijn meestal producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd, zoals persoonlijke verzorgingsproducten en etenswaren. We zullen je informeren als jouw product onder deze categorie valt.

Als je vragen hebt over ons terugbetalings- en retourbeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Opgelet: gepersonaliseerde artikelen, bijtringen of fopsenen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.